Waarom salarisadministratie uitbesteden?

salarisadministratie uitbestedenDaar zijn veel redenen voor. Nu er sprake is van een groeiende economie ontstaat er ook personele schaarste. Veel werkgevers willen hun medewerkers binden en daarom gaan zij over tot het uitbesteden van salarisadministratie. Men wil zich op het gebied van salarisverwerking geen fout veroorloven.

De gespecialiseerde medewerkers die werkzaam zijn op de salarisadministratie van accountantskantoor WEA Accountants & Adviseurs in Gouda zorgen ervoor dat er op tijd en foutloos wordt uitbetaald. Dat neemt voor werkgevers een probleem uit handen en draagt ertoe bij dat zij zich ongestoord op hun hoofdtaak, de groei van de eigen onderneming, kunnen richten.

Deskundigheid en advies

Er zijn meer redenen waarom ondernemers hun salarisadministratie uitbesteden.
De hoeveelheid wet- en regelgeving neemt fors toe. Veel ondernemers willen daarom aan onze salarisadministratie de diverse vragen uitbesteden die zij van hun werknemers krijgen.

Door het hoge opleidingsniveau en de schat aan ervaring kunnen wij vrijwel alle voorkomende vragen op dit gebied beantwoorden. Binnen onze groep van kantoren zijn er tevens gespecialiseerde HR adviseurs en andere specialisten aanwezig.

Daarom staat u er met het uitbesteden van salarisadministratie nooit meer alleen voor. De toewijding van onze medewerkers voor uw belangen draagt bij aan zorgeloos ondernemerschap.

Onze medewerkers helpen u graag bij het optimaliseren van uw salarisadministratie en de bijkomende zaken.

Moderne software

salarisadministratieSoftware om een goede salarisstrook te draaien wordt complexer en dus duurder. De salarisadministratie van accountantskantoor WEA Accountants & Adviseurs in Gouda maakt gebruik van NMBRS. Dit online pakket biedt onder andere voor uw medewerkers een eigen inlogpagina waarop zij salarisstroken en jaaropgaven terug kunnen vinden.

Sommige ondernemers willen alleen het toezicht uitbesteden en de verwerking van de salarisadministratie zelf doen. Het pakket NBMRS is hier uitermate geschikt voor. Voor grotere werkgevers een aantrekkelijke optie, namelijk een scherpe prijs per strook, terwijl er toch de zekerheid is dat iemand meekijkt.

Contact

Neemt u gerust contact met ons op. We komen graag naar u toe voor een eerste kennismaking en uitleggen hoe ons kantoor werkt.

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons