Administratie

Jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers

Een betrouwbare administratie vormt de financiële ruggengraat van uw onderneming en is essentieel om inzicht te krijgen in de gang van zaken en zo nodig bij te sturen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het voeren van administratie van onze cliënten. Daardoor zijn wij ook goed op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in wet- en regelgeving, welke kennis wij graag voor u inzetten. 

 

Digitaal en online, wel zo handig

WEA Accountants is een innovatief kantoor en past al jaren met succes digitale en automatische verwerking toe, in het spraakgebruik vaak Scan en Herken genoemd.

Op eenvoudige wijze, passend bij uw organisatie,  kunt u uw administratie aan ons doorgeven. Online meekijken is vanzelfsprekend mogelijk.

 

Wij hebben gekozen voor de software van Exact Online. Onze medewerkers zijn gecertificeerd gebruiker en kunnen u met raad en daad bijstaan.

 

Sturen op cijfers, heldere dashboards

Wij ondersteunen ondernemers door inzicht te geven in hun administratie. Dat doen we door de informatie beschikbaar te stellen via overzichtelijke dashboards. In een dasboard  staat bijvoorbeeld naast kengetallen ook uw begroting. Specifieke, voor u relevante, stuurinformatie is ook mogelijk.

Wij gebruiken de dashboards van Visionplanner.

In een periodiek adviesgesprek worden samen met u de cijfers geïnterpreteerd en mogelijke trends gesignaleerd.

Daarmee krijgt u grip op de processen en weet u hoe u er werkelijk voor staat.

 

Bij onderzoek onder onze klanten is gebleken dat ondernemers die actief op hun cijfers sturen betere resultaten weten te behalen.

 

Hulp nodig?

Indien nodig kunnen onze (ervaren) medewerkers bij u ingezet worden om de administratie op orde te houden en geen achterstanden te laten ontstaan. De inzet is bedoeld voor tijdelijk basis, denkt u aan ondersteuning bij  implementatie nieuwe software, opvang bij ziekte etc.

 

Startende ondernemer of ZZP-er?

Naast je reguliere werk wil je niet teveel zorgen hebben over administratieve beslommeringen. Maar grip op de zaak is wel de wens..

Ook daar hebben wij de geschikte producten voor.

 

 

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons