Accountancy

Wij zijn een full service accountantskantoor dat zich richt op Nederlandse MKB bedrijven. Naast MKB bedrijven zijn wij ook accountant van een groot aantal Agro bedrijven, met name Melkveehouderijen en akkerbouwbedrijven.

 

Accountancy bestrijkt een breed terrein. Wij stellen jaarrekeningen samen en controleren jaarrekeningen. Wij beschikken over een ervaren en goed opgeleid team van medewerkers en zijn werkzaam in alle voorkomende sectoren van het Nederlandse MKB. Het afleggen van de financiële verantwoording via de jaarstukken en accountantsverklaringen zijn slechts de formele kant en die kant moet goed ingevuld zijn. Echter naar onze mening gaat een goed accountantskantoor veel verder dan alleen maar het opleveren van de cijfers.

 

Een beter rendement, dat telt

 

Onze grote ervaring in accountancy en bijkomende vraagstukken zetten wij in om de ondernemingen van onze klanten beter te maken. Het gaat over financiële resultaten maar ook over de processen daarachter. Dat doen wij door een persoonlijke en directe benadering. Dat is de sterke kracht van WEA Gouda. Wij verplaatsen ons in uw situatie; wij denken met u mee. Dat doen wij met evenveel inzet bij de complexe problematiek die specialistische kennis vergt, maar net zo goed bij alle kleinere en eenvoudigere opdrachten.

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons