Wie zijn we?

WEA Accountants & Adviseurs te Gouda is een professioneel accountantskantoor waar alle specialismen aanwezig zijn. Wij maken onderdeel uit van de WEA Groep. Met 18 kantoren verspreid over west Nederland behoren wij tot de grotere accountantskantoren.

Bij WEA Gouda kennen we korte en informele contactlijnen met onze opdrachtgevers. Door onze organisatie is voor elke ondernemer een passend team medewerkers beschikbaar die volledig op de hoogte is en u ondersteunt en begeleidt bij uw dagelijkse zaken.

Wij zijn gespecialiseerd in het midden- en klein bedrijf. Op ons kantoor zijn alle disciplines aanwezig.

Beter resultaat?
In onze advisering staat ondersteuning van groei en verbeteren rendement centraal.

Daarmee onderscheiden we ons van andere adviseurs.

Vanzelfsprekend hebben wij een hoogwaardige IT structuur welke voor al onze klanten beschikbaar is. Natuurlijk is ook de fiscale advisering in orde en van adequaat niveau, precies zoals u dat van de beste adviseurs mag verwachten.

Wij streven naar langdurige relaties met onze clientèle. Maar zoals bekend, elke relatie begint altijd nog met een eerste kennismaking.

Maak daarom een afspraak met ons en vraag waarom de overstap naar WEA Accountants een verstandige keuze is.

Onze diensten

Binnen WEA Accountants Gouda zijn alle specialisaties aanwezig. De basisdiensten bestaan uit het voeren van administratie, het opstellen van jaarrekeningen en alle voorkomende fiscale aangiften. Maar onze klanten maken bijvoorbeeld ook graag gebruik van onze HRM diensten, onze gespecialiseerde adviseurs bedrijfsfinanciering en onze bedrijfskundige adviseurs. Alle disciplines zijn in huis vertegenwoordigd.

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons