Audit

Voor ondernemingen die met de wettelijke verplichting tot accountantscontrole geconfronteerd worden heeft WEA Accountants een eigen auditpraktijk onder de naam WEA Audit BV. WEA Audit heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en is daardoor bevoegd om wettelijk verplichte controles van jaarrekeningen uit te voeren.

 

De keuze voor deze centralisatie van audit werkzaamheden biedt een aantrekkelijk voordeel voor onze klanten omdat de medewerkers van WEA Audit zich alleen richten op de uitvoering van de audit. In belangrijke mate is bij de uitvoering de tekenend registeraccountant betrokken. In de praktijk leidt dit tot een korte doorlooptijd van de controle. Voor nieuwe klanten is deze korte doorlooptijd een verademing ten opzichte van hetgeen ze gewend waren.

 

WEA Audit BV beschikt over ruime ervaring in uiteenlopende branches en sectoren, zowel nationaal als internationaal. Het team heeft bovendien toegang tot een hecht netwerk van experts uit aangrenzende vakgebieden, waaronder (internationale) juristen, fiscalisten, IT auditors en HR-managers.

 

WEA Audit B.V. heeft verspreid over Nederland zo’n 50 controlemedewerkers ter beschikking met specifieke controle ervaring en -opleiding.

 

Naast de controle van de jaarrekeningen kunnen audits ook betrekking hebben op bijvoorbeeld een verstrekte subsidie of op interne (management) rapportages.

 

Voor een integer onafhankelijk oordeel kunnen ook niet WEA-klanten een beroep doen op WEA Audit.

 

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons