Salarisadministratie

Salarissen moeten op tijd en foutloos uitbetaald worden. Het verwerken van salarissen is arbeidsintensief en vereist veel actuele kennis van wet- en regelgeving en bepalingen in cao’s. De complexe wetgeving op het gebied van loonheffing is regelmatig aan veranderingen onderhevig. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw salarisadministratie en persoonlijk gericht HR-management. U hebt dan de zekerheid dat mutaties juist verwerkt worden maar u bent ook verzekerd van een tijdige aanlevering.

 

Salarisverwerking

Voor de verwerking van de salarissen van uw medewerkers werken wij met het online salarisprogramma Nmbrs. Met uw eigen inlog gegevens kunt u zelf bepaalde zaken in het pakket invoeren en raadplegen. Voor uw medewerkers gebruiken wij een individuele inlog zodat zij zelf hun loonstroken en jaaropgaven kunnen downloaden en bewaren.

 

Nmbrs biedt uw financiële afdeling ook de mogelijkheid om de salaris administratie volledig zelf te verwerken. Vooral grotere werkgevers vinden dit een aantrekkelijke optie.

 

HR Advies

Mensen zijn de belangrijkste productiefactoren in uw bedrijf. Met die mensen realiseert u uw ondernemersdoelen. Maar een goed personeelsbeleid omvat meer dan een zorgvuldige salarisverwerking.

Hoe zit het met de aanname van personeel en de beloning? Wat is het beleid voor het beoordelen en ontwikkelen? Hoe zit het met financiële en administratieve afhandeling van ziekte en arbeidsongeschiktheid, ontslag en fiscaal-juridische zaken?

WEA Gouda regelt het voor u of begeleidt u bij het antwoord op deze complexe vraagstukken. WEA Gouda beschikt over de expertise in de opstelling van arbeidsvoorwaarden, arbeidsovereenkomsten, personeelsreglementen, loonkosten en verzekeringen. We helpen u op weg met het beoordelen van personeel, persoonlijke ontwikkelingsplannen en competentiemanagement.

We staan u ook bij als de situatie lastig wordt.

 

 

Uw contactpersonen

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons