HR

Mensen zijn geen middelen, ze zijn de organisatie. De organisatiedoelen worden dan ook niet met uw medewerkers bereikt, maar door uw medewerkers. WEA Gouda HR zorgt ervoor dat het personeelsbeleid optimaal wordt afgestemd over de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel en optimaal bijdraagt aan het behalen van uw organisatiedoelen. Het resultaat telt.

 

Instroom
Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers verandert bij elke generatie. Nieuwere generaties zoeken een werkgever met een authentieke boodschap waar zij hun talent verder kunnen ontwikkelen. Marktconformiteit bepalen, prikkelende advertenties over meerdere kanalen, ondersteuning bij selectie en gedegen onboarding van nieuwe medewerkers horen hier zeker bij. Net als leesbare en arbeidsrechtelijk getoetste overeenkomsten en reglementen. Het aantrekken en verleiden van talent is het doel.

 

Doorstroom
Een traditioneel doorstroom met functionerings- en beoordelingsgesprekken die uiteindelijk moeten leiden tot een gewenst functioneren van de medewerker is niet meer van deze tijd. Ontwikkeling van talent en prestaties is het doel. De nadruk ligt op de sterke punten van de medewerker en er een continue dialoog is over prestaties en ontwikkeling. Dit vraagt om een dienende stijl van leidinggeven en veel terugkoppeling vragen en ontvangen.

 

Uitstroom
Bij stagnerende ontwikkeling van de medewerker en het niet verder kunnen bieden van mogelijkheden wordt er ondersteund om de loopbaan van de medewerker bij een andere werkgever te kunnen voortzetten. Nog steeds zullen er gevallen zijn waarin een meer juridische route gelopen moet worden (via UWV, Kantongerecht of minnelijke regeling). Het loslaten en verder helpen van talent buiten de organisatie is het doel.

 

WEA Gouda HR bestaat uit een diverse, maar zeer ervaren en multidisciplinaire groep van adviseurs die allen MKB-gericht zijn en de daarbij passende pragmatische aanpak hebben. Korte lijnen, oplossingsgericht en altijd toegewijd aan uw zaak en belangen, met uw doel voor ogen!

Contactpersonen

Wim Huurman

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons