Agro

WEA Accountants Gouda is van oorsprong specialist in de agrarische sector. Nog steeds hebben wij een belangrijke portefeuille agrarische klanten. Daardoor zijn wij uitstekend op de hoogte  van  wet- en regelgeving in de landbouw en veeteelt. Onze medewerkers hebben veelal zelf een agrarische achtergrond en voelen heel goed aan onder welke omstandigheden u als agrarisch ondernemer opereert. Zij zijn daarom als geen ander in staat om samen met u ontwikkelingen om te zetten naar nieuwe richtingen en weten alles over wet- en regelgeving zoals de mestwetgeving, ruimtelijke ordening, fiscale wetgeving en subsidies. Het doel is het optimaliseren van het bedrijfsresultaat en daarbij van meerwaarde voor u te zijn.

Melkveehouderij

Door middel van heldere dashboards geven wij u snel inzicht in de kosten en achtergronden van behaalde resultaten. Dat stelt u in staat te bepalen of u nog op koers ligt met het gestelde doel. Onze klanten stellen de bedrijfseconomische analyses zeer op prijs en maken het onderdeel van hun beleid en handelen.

De toegenomen schaalgrootte en daarmee gepaard gaande financieringsbehoefte zorgen voor steeds complexere vraagstukken binnen uw bedrijf. Wij zijn regelmatig betrokken bij het opstellen van prognoses en het verzorgen van complexe financieringsaanvragen.

Hulp bij grondtransacties en onteigening

Bij het kopen en verkopen van landbouwgrond zijn grote belangen gemoeid. Met name als het gaat om gewijzigde bestemmingsplannen – van akker naar woonwijk bijvoorbeeld – treden enorme prijsverschillen op. En wat als u helemaal niet wílt verkopen? Wat gebeurt er als de gemeente gaat onteigenen? Wij hebben ruime ervaring met dergelijke procedures en staan u graag terzijde om uw belangen te behartigen tijdens dit proces. Maar we kunnen u natuurlijk óók ondersteunen bij ongedwongen verkoop.

Akkerbouw

Ook in de akkerbouw zijn wij goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen en staan we onze relaties bij met een compleet adviesteam van specialisten.

 

 

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons