Accountant Waddinxveen

WEA Accountants & Adviseurs is een snelgroeiend en innovatief accountantskantoor.
Wij zijn sinds de oprichting als Accountantskantoor gevestigd in regio Waddinxveen en werkzaam in geheel regio Midden-Holland en de Krimpenerwaard. Vanwege de economische activiteit in Waddinxveen heeft ons accountantskantoor een respectabele klantenkring in Waddinxveen.

Waarom is de aanpak van ons  accountantskantoor in Waddinxveen anders

Accountant Waddinxveen

Wij krijgen altijd te horen dat onze accountant in Waddinxveen een  Accountantskantoor is dat hun klanten pro-actief adviseert en begeleidt. Wij staan bekend om het leveren van meerwaarde omdat wij aandacht besten aan de belangrijke zaken zoals de doelstelling van onze ondernemers.  Altijd aan de hand van actuele cijfers en ontwikkelingen.

Een gesprek met de accountant van WEA Accountant Waddinxveen heeft daarom altijd een meerwaarde.

Wij hebben een unieke klantbehandeling, samengevat met het energie woordje Trots.

WEA Groep

Accountantskantoor  WEA maakt onderdeel uit van WEA Groep. Deze organisatie van adviserende accountants en adviseurs bestaat uit 17 aangesloten accountantskantoren, en circa 350 medewerkers. Onze kerntaak is het begeleiden van onderneming in het MKB. Naast het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften staan wij hen bij in allerhande ondernemingsvraagstukken.

Als geen ander kantoor is Accountantskantoor WEA in Waddinxveen gericht op het Nederlandse MKB. Ons accountantskantoor vierde in 2017 haar 100 jarig bestaan.

Ontwikkelingen Waddinxveen

Accountantskantoor Waddinxveen

De bedrijfseconomische ontwikkelingen in Waddinxveen gaan hard en kenmerken zich door een nononsens aanpak van de ondernemers in Waddinxveen. Dat is de reden waarom ons accountantskantoor zo goed past bij ondernemers in Waddinxveen. We zijn zelf ook no-nonsens.

Wat doet uw accountant voor u?

Meestal krijgen wij als antwoord dat het standaardwerk naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Mooi, dat is tenminste nog iets. Wij vragen daarom altijd; wat doet uw accountant niet voor u? En mogen wij dat dan doen voor u?? Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsbeleid, winstverbetering, organisatie advies etc.

En nu?

Ook toe aan een gesprek met uw nieuwe accountant in Waddinxveen??

Neem contact met ons op via bijgaand formulier en ga een gesprek aan met de accountant van ons  van accountantskantoor in Waddinxveen en deel je doelstellingen met ons.

 

 

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons