Over WEA

WEA Gouda, centraal in Midden-Holland is mede door een efficiënte digitale dienstverlening, zowel dichtbij als continu bereikbaar. Al komen we natuurlijk ook graag naar u toe. We weten veel van wat er speelt in de regio en dat geldt zeker ook voor uw branche. Maar vanzelfsprekend zijn we extra gericht op de specifieke kenmerken en ontwikkelingen in uw bedrijfsvoering. WEA Gouda is een middelgroot kantoor dat door voortdurende investeringen in de juiste mensen en de meest innovatieve programma’s een toonaangevende rol speelt in deze regio. Als gevolg daarvan kan dat bovendien tegen een verrassend betaalbare prijs.
Een van onze nieuwe klanten zei laatst; “Bij WEA Gouda verwelkomen ze je als lid van de familie!”

Enthousiaste medewerk(st)ers

Bij WEA Gouda werken enthousiaste M/V’s die zich met werkelijk bezielde overgave inzetten om de belangen van onze klanten te behartigen. Wij hebben het dan over ons “menselijk kapitaal”, wat in feite gelijk staat aan ons menselijk vermogen. Elke mens
beschikt over dat vermogen. Waar het om gaat is het tot ontwikkeling te brengen en zo goed mogelijk effectief in te zetten. Bij WEA Gouda zijn wij ons daar terdege van bewust. Het schaven aan de verbetering van ons menselijk vermogen is een continu proces. Alleen op die manier kan het optimaal functioneren. Wij zien dat als een verplichting aan onze klanten.