Consultancy Gouda

Wat bieden wij?
WEA Gouda is mede door een efficiƫnte digitale dienstverlening, zowel dichtbij als continue bereikbaar. Consultancy is een onderdeel van onze dienstverlening. U kunt van ons gevraagd en ongevraagd advies verwachten. Onze consultancy in Gouda geeft advies om u te helpen en vooruitgang te boeken.

Wij geven advies in onder andere de volgende aspecten:
Corporate finance
Herstructurering
Ondernemersplannen
Organisatieadvies
Reorganisatie
Fusie en overname
Waardebepaling
Due Diligence
Financiering
Strategische advisering

Consultancy Gouda
WEA Gouda is een middelgroot kantoor centraal gevestigd in Midden-Holland. WEA Gouda consultancy biedt naast wat binnen het kader van de accountants- en adviespraktijk kan worden geboden, uitgebreide mogelijkheden voor een bredere advisering indien daar behoefte aan is. Daarvoor is een eigen institutioneel platform in het leven geroepen onder de naam Zakenraad. Zo bieden wij u de zekerheid dat elke adviesvraag binnen onze consultancy in Gouda kan worden beantwoord. Voor meer informatie over ons platform Zakenraad kunt u onze website bezoeken: www.zakenraad.nl.

Onze werkwijze
U treft in WEA Gouda een betrokken zakenpartner. Ons doel is om u met onze consultancy in Gouda op elk vlak advies te geven zodat u vooruitgang boekt met uw organisatie. Met onze enthousiaste medewerk(st)ers en ruime specialisme in de digitale dienstverlening streven wij ernaar om een langdurige relatie met u aan te gaan. Wilt u meer weten over onze consultancy in Gouda of over onze werkwijze? Neemt u dan contact op door te bellen naar (0182) 51 11 33 of vul ons contactformulier in.

contact