Uitnodiging Open Dag firma Kool donderdag 24 oktober 2019

Beste allen,

Hans-Peter Poelen en Erwin Tichem,  de beide vennoten van WEA Gouda, zijn buitengewoon trots op hun medewerkers op de agroafdeling. 

Stuk voor stuk toegewijde mensen die o.a. de melkveehouderij een warm hart toedragen. Dat kan ook niet anders, want zoals u weet dragen onze medewerkers allemaal de ‘eretitel’ boerenzoon of boerendochter. En dat is iets om trots op te zijn.

De ontwikkelingen in agroland gaan heel snel. Het is onbegrijpelijk dat er in bepaalde lagen van Nederland zo weinig belangstelling is voor de positieve ontwikkeling bij agrobedrijven, maar daar gaan onze gewaardeerde cliënten Leo en Janna Kool iets aan doen.

Op donderdag 24 oktober aanstaande wordt er op het bedrijf van Leo en Janna in Stolwijk van 13.00 uur tot 21.00 uur in samenwerking met Agrifirm, Cees van Dam Advies en Lely Center Midden Nederland een geweldige Open Dag georganiseerd (uitnodiging familie Kool). Leo is de broer van onze collega Janette Halma-Kool, die al jaren één van onze toegewijde medewerkers op de agro afdeling is.

Wij nodigen u van harte uit ook naar deze open dag toe te komen en vooral ook de stand van WEA Gouda te bezoeken. Een bezoek is zonder meer de moeite waard want gewoontegetrouw zijn er bij ons bijzonder aardige voordelen te winnen.

We verwelkomen jullie graag op de 24e oktober.

Afspraak maken
close slider

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

Uw Naam *

Uw Telefoonnummer

Uw Email *

Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

Bel ons