loonadministratie uitbestedenLoonadministratie uitbesteden

Op de loonadministratie van ons accountantskantoor in Gouda werken deskundige en gespecialiseerde medewerkers. Zij werken dagelijks voor ondernemers in het MKB en zijn bekend met alle wet- en regelgeving die voor deze doelgroep geldt.

In toenemende mate worden loonadministraties door administratiekantoren uitbesteed.

Waarom je loonadministratie uitbesteden?

Administratiekantoren besteden hun loonadministratie aan ons accountantskantoor te Gouda uit omdat zij dan gebruik kunnen maken van onze uiterst moderne software. De software is volledig state- of-the-art en biedt aangesloten werkgevers diverse voordelen qua snelheid van verwerking. Hun loonadministratie is hierdoor volledig digitaal waardoor ze tegelijkertijd beschikken over alle relevante informatie van de voor hen geldende cao’s.

Training en kosten van dergelijke software zijn niet rendabel voor een administratie bedrijf met kleinere hoeveelheden loonstroken. Door het uitbesteden van de loonadministratie kunnen zij voor een lage, aantrekkelijke prijs hun klanten aan zich blijven binden.

Loonadministratie uitbesteden door grote werkgevers

administratie bedrijfGrotere werkgevers achten het over het algemeen wenselijk de verwerking van de loonadministratie in eigen beheer te houden en kiezen daarom niet altijd voor uitbesteden.

Bij ons accountantskantoor in Gouda bieden wij voor dergelijke werkgevers de mogelijkheid om de loonadministratie volledig te draaien op onze software. Alle bevoegdheden van onze medewerkers worden toegekend aan een medewerker van de betreffende onderneming.

De betreffende onderneming betaalt een scherpe prijs terwijl zij toch de zekerheid heeft dat er altijd iemand meekijkt. Op deze wijze ervaart de onderneming dezelfde kwaliteit als bij het uitbesteden van loonadministratie.

Kom in contact met ons administratie bedrijf!

Elke nieuwe relatie begint nog altijd met een eerste kennismaking. Wij komen graag bij u langs voor een kop koffie om onze unieke aanpak aan u toe te lichten.

Neem contact met ons op

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons