WEA Accountants & Adviseurs Belastingadvies Gouda

belastingadvies goudaAls ondernemer heeft u altijd te maken met de belastingdienst die u diverse aangifteverplichtingen oplegt. Om aan de verplichtingen van een juiste aangifte te voldoen maakt u gebruik van een belastingadvieskantoor.

WEA Accountants & Adviseurs – belastingadvies Gouda is zo’n kantoor. Wij beschikken over een grote mate van deskundigheid en expertise en bestaan inmiddels meer dan 100 jaar. Al die jaren is door ons op een actieve en onderscheidende wijze belastingadvies verstrekt aan onze cliënten in Gouda en wijde omgeving.

De fiscalisten van WEA Accountants & Adviseurs staan bekend om hun toegewijde houding naar klanten en hun scherp en betaalbaar belastingadvies.

Alle voorkomende aangiften

Bij het belastingadvieskantoor van WEA Accountants & Adviseurs Gouda worden alle voorkomende fiscale aangiften behandeld. Denkt u daarbij aan inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting etc. Voor meer specifiek belastingadvies hebben wij een groot netwerk van gespecialiseerde belastingadvieskantoren beschikbaar, waaronder in belastingadvies gespecialiseerde advocaten.

Optimale rechtsvormen

WEA Accountants & Adviseurs Gouda adviseert actief op het gebied van de bij de groei van de onderneming passende structuur. Ook bij het vormgeven van transacties en samenwerkingen speelt een adequaat belastingadvies.

Specialisaties

belastingadvieskantoorDaarnaast worden de medewerkers van het belastingadvieskantoor van WEA Accountants & Adviseurs Gouda regelmatig geconsulteerd en belast met begeleiding bij echtscheidingen en de daarbij horende complexe financiële afhandeling. Ook estate en financiële planning behoren tot onze specialisaties.

Doelgroepen

Ons belastingadvieskantoor richt zich specifiek op ondernemers in het MKB en op familiebedrijven.

Onze medewerkers

Al onze belastingadvies medewerkers zijn universitair geschoold en wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Hierdoor bent u verzekerd van up-to-date kennis en een professionele houding.

Contact opnemen.

Neemt u voor een vrijblijvend gesprek contact op met mr. Hans Peter Poelen.

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons