Accountant Gouda

WEA Accountant Gouda

Accountantskantoor GoudaWEA Accountant in Gouda  is een snelgroeiend en innovatief Accountantskantoor. Wij zijn sinds de oprichting als accountant in Gouda gevestigd en werkzaam in geheel regio Midden-Holland en de Krimpenerwaard. De medewerkers van ons accountantskantoor in Gouda kennen de markt door en door.

Accountant met roots in Gouda

WEA Accountants in Gouda maakt onderdeel uit van WEA Groep. Deze organisatie van adviserende accountants en adviseurs bestaat uit 17 aangesloten accountantskantoren, en circa 350 medewerkers. Onze kerntaak is het begeleiden van ondernemingen in het MKB. Naast het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften staan wij hen bij in allerhande ondernemingsvraagstukken. Als geen ander accountantskantoor is WEA Accountant in Gouda gericht op het Nederlandse MKB. Ons accountantskantoor in Gouda vierde in 2017 haar 100 jarig bestaan.

Het verschil

Accountant Gouda

Het kenmerkende verschil met andere kantoren is dat de accountants van WEA Accountant Gouda hun klanten pro-actief adviseren en begeleiden. Dat doen wij door regelmatig bij de klant aan tafel te schuiven. Wij noemen dat het geven van aandacht, maar die aandacht gaat altijd uit naar het ondersteunen van de doelstellingen van onze klanten. Een gesprek met de medewerkers van WEA Accountants Gouda heeft daarom altijd een meerwaarde. Dat is de reden waarom wij in onze kernwaarden het woord Toekomst hebben benoemd.

Wat doet deze  accountant in Gouda voor u?

Meestal krijgen wij als antwoord dat het standaardwerk naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Mooi, dat is tenminste nog iets. Wij vragen daarom altijd; wat doet uw accountant niet voor u? En mogen wij dat dan doen voor u?? Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsbeleid, winstverbetering, organisatie advies etc.

Ook toe aan de aanpak van WEA Accountants ?

Neem contact op met WEA Accountants in Gouda en deel je doelstellingen met ons. Een samenwerking begint nog altijd met een eerste kennismaking. U bent welkom op ons kantoor in Gouda.

 

 

 

Afspraak maken
close slider

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer

  Uw Email *

  Waarvoor wilt u een afspraak maken? *

  Bel ons