Nieuwsbrief WEA Gouda april 2017

OPEN DAG KAASBOERDERIJ VAN EIJK TE VLIST

Op zaterdag 22 april aanstaande organiseert onze cliënt Van Eijk op hun melkveebedrijf en kaasboerderij in Vlist een open dag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Tijdens deze open dag kunnen bezoekers de nieuwe stal en melkput bezichtigen en een kijkje nemen in de kaasmakerij. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, ook voor kinderen. Ook de winkel is die dag open en er kan kaas geproefd worden.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.kaasboerderijvaneijk.nl/

WEA Gouda is ook aanwezig op deze open dag. Kom vooral even bij onze stand langs; we hebben een prijsvraag waarbij u leuke prijzen kunt winnen! Ook is er een leuke kleurplaat voor de kinderen bij ons op te halen. We zien u graag daar.

VAKANTIE 2017

Ondanks dat de Paasdagen wat kouder verliepen, hebben we wel al wat mooie lentedagen achter de rug. Velen denken daarom al aan de zomervakantie al was het alleen maar om de voorpret zo lang mogelijk te laten duren.

Wij spelen daar graag op in door u te laten kennismaken met Farmcamps op het mooie Goeree Overflakkee.

Daar heeft onze cliënt Huibert Groeneveld samen met zijn gezin een vakantiebelevenis vol plezier gecreëerd, een luxe vorm van logeren bij de boer welke voor het hele gezin een ontsnapping is uit het dagelijkse drukke leven.

http://www.farmcamps.nl/boerderijen/FarmCamps-Op-Flakkee.html

Vanaf Hemelvaartsdag kunnen er gasten op de boerderij verblijven maar u kunt nu natuurlijk al boeken voor het hele vakantieseizoen.

APROPOS

WEA FRIENDS IN BUSINESS KAN U VOORDEEL BRENGEN.

HAAK IN EN DENK EROVER NA OF ER OOK VOOR U MOGELIJKHEDEN ZIJN OM OP EEN ORIGINELE MANIER DE COMMUNITY-GEDACHTE ZOWEL VOOR UZELF ALS VOOR ANDERE WEA GOUDA KLANTEN VOORDELIG IN TE ZETTEN. HET IS EEN AANTREKKELIJKE EN SYMPATHIEKE MANIER OM UW NETWERK UIT TE BREIDEN EN DE GUNFACTOR TE BEVORDEREN.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.