Nieuwe formule Cuts & Colours en opening Cuts & Colours De Baronie in Alphen aan den Rijn

Onlangs stuurden wij u een eerste nieuwsbrief. Zoals als aangekondigd willen wij vooral aandacht geven aan onze cliënten en relaties. Daarbij willen wij tevens benadrukken dat het voordelig is om deel uit te maken van het WEA Accountants te Gouda netwerk. Zo ook in deze brief

Eind 2015 hebben onze cliënten Rene en Jasper Minnee een nieuwe kappersformule op de markt gebracht onder de naam Cuts & Colours. De aanpak en uitstraling bij Cuts & Colours is innovatief en trendsettend voor de branche, Dit vertaalt zich in belangstelling van o.a. crowdfunding-partijen en leveranciers, waarmee Rene en Jasper Minnee partner-allianties hebben afgesloten.

Cuts & Colours biedt klanten een no-nonsense haarbeleving zonder afspraak voor een aantrekkelijke prijs. De salons zijn eigendom van zelfstandige ondernemers. WEA Accountants Gouda verzorgt de gehele Finance Factory achter de formule.

En de formule groeit.

Op 7 mei 2016 opent Cuts & Colours een nieuwe vestiging in winkelcentrum De Baronie te Alphen aan den Rijn. Deze kapsalon is eigendom van het ondernemersechtpaar Carla van Fulpen en Johan de Gier en zij zijn al jaren cliënt van ons kantoor. Zij hebben al meerdere salons en openen nu hun 2e Cuts & Colours salon. Als wij dit schrijven is de hectische periode van voorbereiding en inrichting zo goed als achter de rug. Wij wensen hen goede zaken toe.
c&c

Kappersformule Cuts & Colours heeft salons geopend in Leiderdorp en Berkel & Rodenrijs en opent binnenkort naast De Baronie, ook een vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voor meer info www.cutsandcolours.nl.

 

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.