Leuk nieuws van WEA Gouda!

Beste relatie van WEA Gouda,

Met plezier zenden wij u deze 3e email nieuwsbrief toe met aandacht voor verschillende activiteiten en zaken om te weten.

Boerendag 2016

We starten met De Boerendag 2016 in Montfoort en vragen dan met name aandacht voor de familie Dik en Marga Hoogenboom en hun kinderen Naomi, Don en Stan. De Boerendag wordt namelijk vanaf 3 juni 2016 op hun melkveehouderij op Willeskop 85 gehouden. Dik en Marga hebben ca. 110 melkkoeien en zo’n 40 stuks jongvee. Een uiterst modern bedrijf en zij zijn al weer de vierde generatie die hier boert.

De nijvere Hoogenboomondernemers hebben beseft dat zij bevoorrecht wonen en zijn daarom in 2012 een Bed & Breakfast annex vakantiewoning gestart. Vanwege de prachtige ligging met uitzicht over de Hollandse polder en volop privacy wordt de B&B ook bezocht door buitenlandse gasten die in een week tijd heel Nederland willen ontdekken. Zelf denken wij dat je daar toch wat meer tijd voor nodig hebt, maar ‘die vreemde gasten’ hebben wel in het snotje dat je bij Dik en Marga een ideale uitgangspositie hebt.  http://boerendag.nl en http://gastenverblijfhoogenboom.nl

Kunst & Culinair in Oudewater

Die buitenlandse gasten doen er goed aan het wel heel Hollandse stadje Oudewater aan te doen. Daar organiseert de charmante Tamara Sille op 2 juli in Sille Galerie & Kunstuitleen haar zomerexpositie ‘Rode Peper’.  Al een jaar lang zijn Nederlandse kunstenaars bezig met dit thema en het belooft dan ook een bijzondere expositie te worden met bijzondere Silleideeën uitgewerkt in diverse technieken zoals als schilderkunst, fotografie en sculpturen. Het evenement start om 12.00 uur. Er is een buitenterras en een uitstekende catering met live-cooking en mede daarom geniet dit evenement een zekere reputatie en belangstelling. U doet er dan ook goed aan tijdig een tafeltje te reserveren. Voor meer info verwijzen wij u graag naar http://www.sillekunst.nl . Wij vinden dit een mooie zomertip voor een vrije zaterdagmiddag.

Brasserie de Alphense Burgemeester

En nu we het toch over zomer en tips hebben brengen we ook het navolgende onder uw aandacht:

In Alphen aan den Rijn hebben twee trotse, jonge ondernemers in 2014 brasserie De Alphense Burgemeester overgenomen van hun werkgevers. Jan Pieter en Annemarie Weijerman, resp. chef-kok en gastvrouw, zijn er in korte tijd in geslaagd er een druk bezet en favoriet Alphens restaurant van te maken. Dat komt door het goede eten dat zij serveren en de hartelijke bediening. In de zomer is een vertoef daar extra aangenaam door het gunstig aan het water gelegen terras. Een ideale plek om de examenstress van de kinderen te bespreken, de laatste voorbereidingen voor de vakantie door te nemen of om welke anderen reden dan ook eens gezellig met z’n 2-en of meer bij te praten. Die aandacht voor elkaar wordt al snel vergeten in deze jachtige tijd en dat vinden wij van WEA Gouda jammer.

alphense

Wij heten alle relaties van WEA Gouda van harte welkom in ons restaurant te Alphen aan den Rijn en zullen er alles aan doen om u een fijne middag/avond te bezorgen. Als relatie van WEA Gouda geniet u naast een lunch of diner naar keuze ook nog eens van 10% korting! Wij verwelkomen u graag en zeggen: tot ziens in de Alphense Burgemeester!

Hartelijke groet van Annemarie en Jan Pieter Weijerman

Annemarie en Jan Pieter verwelkomen graag alle WEA Gouda relaties en hebben voor u en ons de in deze nieuwsbrief opgenomen aanbieding bedacht. Omdat het restaurant vrijwel altijd vol is adviseren wij om vooral te reserveren om teleurstelling te voorkomen en tevens aan te geven dat u relatie van WEA Gouda bent.

APROPOS

WEA FRIENDS IN BUSINESS KAN U VOORDEEL BRENGEN.

HAAK IN EN DENK EROVER NA OF ER OOK VOOR U MOGELIJKHEDEN ZIJN OM OP EEN ORIGINELE MANIER DE COMMUNITY-GEDACHTE ZOWEL VOOR UZELF ALS VOOR ANDERE WEA GOUDA KLANTEN VOORDELIG IN TE ZETTEN. HET IS EEN AANTREKKELIJKE EN SYMPATHIEKE MANIER OM UW NETWERK UIT TE BREIDEN EN DE GUNFACTOR TE BEVORDEREN.

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.