Viavesta Makelaars & Adviseurs, Gouda

Viavesta Makelaars & Adviseurs Gouda

In 2000 startte Hermy van der Waal als partner Viavesta Makelaars in het mooi aan de rand van de binnenstad gelegen pand aan Klein Amerika 15. In 2003 nam zij de zaak over en inmiddels behoort haar makelaardij tot de drie grotere kantoren in de stad. Zij heeft haar eigen ideeën over dienstverlening aan opdrachtgevers die aan Viavesta de verkoop van hun woning toevertrouwen. Al vanaf het prille begin heeft zij het standpunt gehad dat zij haar makelaardij alleen met dames wilde “bemannen”. Maar dan wel met gekwalificeerde vrouwen; registermakelaars en gecertificeerde taxateurs. Dat komt voort uit haar filosofie dat met name vrouwen van nature over de juiste eigenschappen beschikken die je van een toegewijde professionele makelaar mag verwachten. Een betrokken en stipte dienstverlening en een scherp ontwikkeld gevoel voor de verhouding tussen de kwaliteit van wonen en de prijs die daar tegenover mag staan.

Inmiddels heeft die aanpak zich uitstekend bewezen. Uit vergelijkende onderzoekscijfers van de NVM blijkt Viavesta met de gemiddelde verkoopprijs van woningen het hoogst te scoren. Een interessant gegeven, waaruit kan worden afgeleid dat de dames van Viavesta de belangen van hun opdrachtgevers zeer serieus behartigen.

Het spreekt bijna vanzelf dat Hermy van der Waal vanuit haar professionele kijk op dienstverlening eveneens uitgesproken opvattingen heeft over de rol van haar accountant. Voorwaarde nummer één is dat hij ontzorgt. Met andere woorden; dat hij problemen liefst voortijdig signaleert en indien ze zich alsnog voordoen geruisloos oplost. Maar dat hij daarbij vooral ook haar ondernemen kritisch volgt en haar met adviezen terzijde staat.

U zult begrijpen dat het ons een eer en genoegen is dat wij die taken naar kennelijke tevredenheid kunnen en mogen invullen.

Klik hier voor vorige