Herwin en Petra Verhoef

Herwin en Petra Verhoef

Holland op z’n allermooist daar aan de Lekdijk in Lopik. Een prachtige plek met een mooi bedrijf met zo’n 70 stuks melkvee en 46 hectare land. Herwin is de derde generatie Verhoef’s die hier boert. En dat doet-ie goed ook! Niet voor niets bezet zijn bedrijf qua productiviteit een mooie plek in de toptien van de Lopikerwaard.

Meedoen met de besten lijkt trouwens aangeboren bij Herwin. Bij de uitslagen van Trekkertrek wedstrijden vind je zijn naam vaak in de voorste gelederen.

Zo’n vijf jaar geleden, vlak voor de bedrijfsoverdracht, werd door vader en zoon Verhoef besloten over te gaan op automatisch melken. De bevrijdende werking die de melkrobot met zich meebracht bood hem de mogelijkheid om zijn activiteiten als loonwerkbedrijf op een goede manier te kunnen combineren met het melkveehouderschap. Die veelzijdigheid in zijn werk zou hij voor geen goud willen missen.

Herwin en Petra hebben drie kinderen. Drie prachtige dames wel te verstaan, Fleur, Marit en de kleine Esmee. Vooral Marit begint zich al flink te bemoeien met alles wat er op de boerderij gebeurt en te beleven valt. Familie speelt sowieso een voorname rol in het leven van de Verhoefs. Opa en oma wonen in hun eigen deel van de boerderij en houden gelukkig op de achtergrond altijd wel een oogje in het zeil.

De relatie met WEA is ontstaan op basis van aanbeveling door een bevriende relatie van Herwin. Voor WEA Gouda vanzelfsprekend een vreugdevolle gebeurtenis, want wat wil je meer dan dat tevreden klanten je bij anderen aanprijzen? Zowel Herwin als Petra geven aan dat de wisseling van adviseurs soepel en in volledige harmonie is verlopen en al op diverse punten heeft bewezen vruchten af te werpen.

Klik hier voor volgende

Klik hier voor vorige