Wat heeft WEA Accountants Gouda te maken met het Prinses Maxima Centrum?

Beste relatie,

Dit is alweer de vierde e-mail nieuwsbrief voor relaties van WEA Accountants te Gouda. Zoals wij in eerdere mails aan u schreven hechten wij eraan om regelmatig allerlei nieuws en berichtgeving met elkaar te delen. De inhoud kan per keer verschillend zijn maar we streven naar informatie die iedereen aangaat. Deze keer vragen wij uw aandacht voor stichting KIKA kinderenkankervrij te Amstelveen en het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

PRINSES MAXIMA  Het Prinses Máxima Centrum wordt het grootste kinderoncologisch centrum van Europa. Op 6 november 2015 werd de start van de nieuwbouw een feit. Het nieuwe centrum verrijst naast het UMC te Utrecht, locatie De Uithof. De doelstelling is om de beste wetenschappers op het gebied  van onderzoek naar Kinderen met Kanker in dit centrum onder één dak bij elkaar te brengen. De centralisatie zal de kwaliteit van zorg en onderzoek verder verhogen. Het volume aan onderzoek neemt toe.

De stichting Kika maakt zich hard voor de realisatie van het Prinses Máxima Centrum en behoort naast de overheid tot één van de grootste financiers van het Prinses Maxima Centrum.

kikaKIKA 1

Sinds enige maanden is Erwin Tichem, die samen met Hans-Peter Poelen de directie van WEA Accountants Gouda vormt, lid geworden van de auditcommissie van KIKA. De auditcommissie van KIKA houdt kort gezegd toezicht op de financiële gang van zaken binnen KIKA.

Het is een onbetaalde functie en zo hoort dat ook vinden Erwin Tichem en Hans-Peter Poelen want voor onderzoek is veel, heel veel geld nodig. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Jaarlijks krijgen zo’n 500 à 600 kinderen in Nederland kanker en er is waarschijnlijk geen familie in Nederland die hier nog nooit mee te maken heeft gehad. Het overkomt ons allemaal. KIKA kent daarom dan ook een breed draagvlak onder de Nederlandse bevolking. Wist u dat er jaarlijks ruim 5.000 particuliere grotere en kleinere acties voor KIKA worden georganiseerd? dat zijn er zo maar 100 per week!

Voor meer informatie bevelen wij u www.prinsesmaximacentrum.nl en www.kika.nl van harte aan.

APROPOS

IN EERDERE NIEUWSBRIEVEN HEBBEN AANGESLOTEN RELATIES VAN WEA ACCOUNTANTS AANBIEDINGEN GEDAAN ALS EEN GRATIS ICT SCAN OF KORTING BIJ EEN BEZOEK. DEZE KEER HEBBEN WIJ GEMEEND DAT ACHTERWEGE TE MOETEN LATEN, MAAR….

WEA FRIENDS IN BUSINESS KAN U VOORDEEL BRENGEN.

HAAK IN EN DENK EROVER NA OF ER OOK VOOR U MOGELIJKHEDEN ZIJN OM OP EEN ORIGINELE MANIER DE COMMUNITY-GEDACHTE ZOWEL VOOR UZELF ALS VOOR ANDERE WEA GOUDA KLANTEN VOORDELIG IN TE ZETTEN. HET IS EEN AANTREKKELIJKE EN SYMPATHIEKE MANIER OM UW NETWERK UIT TE BREIDEN EN DE GUNFACTOR TE BEVORDEREN.

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.