ZZP’er starter

ZZP-er, freelancer en kleine onderneming

Als ZZP-er wil je naast je reguliere werk niet teveel zorgen hebben over administratieve beslommeringen. Ook wil je daarvoor natuurlijk niet teveel kosten maken. Daarom hebben wij hiervoor het speciale ZZP-Administratie en Adviespakket gemaakt. Weten hoe je er voor staat voor een vaste prijs. Klik hier voor het pakket.

Starter

Wie een eigen bedrijf wil beginnen heeft een ideaal voor ogen. Wij van WEA Gouda dromen graag met u mee, maar wij zorgen er ook voor dat u met beide benen op de grond blijft. We geven antwoord op alle prangende ondernemersvragen… Welke rechtsvorm is de meest geschikte? Hoe zet ik mijn administratie op? Hoe meld ik mij aan bij het Handelsregister en bij de Belastingdienst?
Het starten van een onderneming is dus wel wat meer dan alleen het bedenken van een geschikte bedrijfsnaam. Een goed overzicht van alle kosten en baten, een duidelijk beeld van de concurrentie en de juiste doelstellingen voor uw bedrijf zijn noodzakelijke aspecten voor het maken van een goede start. Onze adviseurs bereiden u voor op de financiële en fiscale praktijk die het hebben van een eigen bedrijf met zich meebrengt. Zij helpen u graag en goed op weg naar een gezonde bedrijfsvoering.