Belasting aangifte

Bij WEA Gouda kunt u terecht voor belasting aangifte voor diverse zaken. Dit geldt voor zowel particulieren als ondernemers. WEA Gouda verzorgt de belasting aangifte voor diverse ondernemingen in het midden- en klein bedrijf, agrarische bedrijven en particulieren. De aangiftes die voor ondernemingen worden verzorgd zijn:

  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Dividendbelasting

WEA Gouda heeft ervaring met het invullen van de belasting aangifte voor allerlei ondernemingsvormen en diverse belastingen. Binnen het klantenbestand heeft WEA ervaring met verschillende ondernemingsvormen, waaronder de eenmanszaak, maatschap, vennootschap onder firma, naamloze vennootschap en de besloten vennootschap.

Wil jij ervaringen weten van klanten? Klik dan hier!

Naast de belasting aangifte voor ondernemingen, kunt u bij WEA Gouda ook terecht voor het uitbesteden van de personeelszaken en het opmaken van de jaarcijfers. Tevens verzorgt WEA Gouda de belasting aangiften voor particulieren.

Wilt u de belasting aangiften laten verzorgen door WEA Gouda? Neem dan contact op.

Neem contact op

Vennootschapsbelasting

De jaarrekening is de basis voor het berekenen van de vennootschapsbelasting. Deze belasting gaat enkel op voor de besloten of naamloze vennootschappen en maatschappen. WEA Gouda stelt de aangifte vennootschapsbelasting op en houdt rekening met financiƫle prestaties of tegenvallers in voorgaande jaren.

Omzetbelasting

De omzetbelasting wordt gedaan aan de hand van de financiƫle administratie van de onderneming. Na controle op de juistheid van de ingevulde aangifte, zal de verzending ook door WEA Gouda worden verzorgd. De ondernemer kan deze aangifte ook zelf verzorgen.

Inkomstenbelasting

In combinatie met de jaarrekening kan de inkomstenbelasting voor de DGA van de onderneming worden gedaan. Tevens controleert WEA Gouda of alle fiscale mogelijkheden toegepast zijn. U kunt als onderneming van WEA Gouda verwachten dat er met aandacht gekeken wordt naar het sluiten van de jaarrekening. Na afronding zal WEA Gouda verdere afhandeling op zich nemen.

Dividendbelasting

Indien u dividend moet ontvangen of uitkeren, zal WEA Gouda deze aangifte op zich nemen.

Wilt u graag uw belasting aangifte laten verzorgen door WEA Gouda? Neem dan contact op.

Neem contact op