Felicitaties voor een strategische partner

 

skyliner

Iedereen kent er wel een paar. Van die ondernemers die bescheiden en stilletjes hun weg gaan en ongemerkt hun bedrijf steeds groter laten groeien. Vaak ook echte MKB ondernemingen die hun klant aanvoelen en waar je altijd op terug kan vallen. Wapenfeiten vieren ze niet altijd, “ach doe maar gewoon toch?”, en daarom vinden wij het leuk om Skyliner Automatisering in Veenendaal de welverdiende aandacht te geven.

Achter Skyliner staan de ondernemers Roy van Manen en Arno Hoeve. Zij vierden onlangs het 25 jarig bestaan van de firma en ondersteunen sinds jaar en dag de automatisering van WEA Accountants Gouda op een uiterst professionele en betrokken wijze. En dat zijn de processen waar wij en onze klanten dagelijks op steunen. Van een eenvoudige uitwisseling met de belastingdienst tot een up to date dashboard waar onze clientèle hun dagelijkse informatie vandaan haalt; Skyliner maakt het mede mogelijk.

Wij wensen Roy en Arno een verdere succesvolle toekomst toe en rekenen op een voort durende prettige samenwerking.

Klanten bij WEA Accountants genieten voordeel. Daarom biedt Skyliner Automatisering klanten van WEA Accountants een gratis ICT consultancy / ICT advies aan. Neemt u gerust contact op met Arno Hoeve, Skyliner, via 0318 -49 50 50 of via de website www.skyliner.nl

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.